GKI kártya hasznossága

A GKI kártyát lehet szeretni, vagy szidni, mindenesetre ma már nem lehet gépkocsivezetői munkát vállalni nélküle. A cikkben a GKI kártya hasznosságára próbáljuk felhívni a figyelmet.

Ha már úgyis kötelező, akkor nézzük a a dolog jó oldalát, mégpedig azt, hogy a GKI kártya megszerzéséhez tanfolyamot kell végeznünk. A feleslegesnek tartott GKI tanfolyam olyan hasznos és aktuális információkat tartalmazhat, amelyet a munkánk során hasznosíthatunk. Valljuk be, a mindennapi rutin során elveszítjük a veszélyérzetünket, úgy gondoljuk, hogy mi már mindent láttunk, mindent megtapasztaltunk. Azzal, hogy a GKI kártyánkat 5 évente meg kell újítani, a tanfolyamon egy kicsit felrázódunk, a gépkocsivezetői munkával kapcsolatos ismereteink újra rendeződnek.

GKI kártya pályakezdőknek

A GKI kártya jelentőségéről nem szabad megfeledkeznünk a tekintetben sem, hogy mi lenne velünk pályakezdő gépkocsivezetőként, ha nem létezne a GKI tanfolyam. Mi lenne velünk az első fuvar során? Tehergépkocsivezetőként, vagy autóbuszvezetőként mihez nyúlnánk egy probléma felmerülésekor, ha még nincs fuvaros, vagy személyszállító tapasztalatunk? A gépkocsivezető is egy olyan szakma, amelyet egész életünk során tanulunk. Mindig tapasztalunk valami újat, az „öreg”, rutinos sofőröket is érik meglepetések. A GKI tanfolyamon nem lehet mindent megtanulni, de alapnak jó, erre már lehet építkezni.

GKI kártya ára

GKI kártyánkat olcsón, vagy drágán is megszerezhetjük, de az igazi értékét nem az adja, hogy mennyibe került a GKI vizsga. Az igazi érték abban rejlik, hogy ahol elvégezzük a GKI tanfolyamot ott kapunk-e munkánk során hasznosítható információt, vagy csak a GKI tesztek gyakorlása folyik gőzerővel. Többszörösen megtérülhet a GKI kártyáért fizetett pár ezer forinttal drágább ár, ha a tanfolyamon olyan aktuális ismereteket szerzünk, amelyek biztonságosabbá teszik a gépkocsivezetői munkát. A Majsai Autósiskola GKI tanfolyamán külön hangsúlyt fektetnek arra, hogy a tanfolyamon tanultakat a gyakorlati életben is felhasználhassuk, segítsék a munkánkat. Ezért a Majsai Autósiskolánál szerzett GKI kártya ára a kifizetett díjak többszörösét éri.  Minden egyéb információ, tájékoztatás és kedvezményes ajánlat elérhető a Majsai Autósiskola GKI kártya honlapján’

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.